Info


Je vraagt je misschien nog het volgende af...
1Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?
Een maximale avond Nughter kost € 1850,-. Voor dit bedrag krijg je 3 sets live muziek, (een set duurt ongeveer 45 min) licht&geluid, pauzemuziek naar wens en bepaal jij de playlist!
2Boeken gaat via Bandzoeker?
Klopt! Onze boekingen gaan rechtstreeks via het bedrijf Bandzoeker (www.bandzoeker.nl) Bandzoeker is een zeer bekend boekingsbureau voor allerlei soorten bands. Veel coverbands binnen Nederland kiezen ervoor zich te laten boeken via een boekingsbureau. Dit vanwege de goede vindbaarheid voor klanten. Daarnaast wordt ook alle administratie e.d. uit handen genomen wat maakt dat wij ons puur op de muziek kunnen richten! Er zijn geen nadelen of extra kosten aan verbonden.
3Binnen welke regio's treden jullie op?
Wij treden op binnen heel Nederland!
4Hoeveel tijd kunnen jullie vullen?
Wij spelen standaard 3 sets van ongeveer 45 min. Een optreden van 4 sets is ook mogelijk. Andere wensen? Laat het ons weten!
5Hoe luid is de muziek?
Wij maken gebruik van in-ear monitors, hierdoor kan onze geluidsman het zaalvolume zeer nauwkeurig afstellen naar jouw wens. In-ear monitoring houdt in dat wij geen versterkers gebruiken, hierdoor is het podiumvolume relatief laag.
6Kunnen wij verzoeknummers indienen?
Leuk! Bij ons kan je je eigen playlist samenstellen. Graag horen wij welke nummers wij echt op jouw feest moeten spelen. Kijk bij "onze covers" welke liedjes wij allemaal spelen. Staat dat ene nummer die je echt niet wil missen er niet tussen? Laat het ons weten. Wij studeren hem in!
7Ik wil graag een toespraak, lied of act opvoeren, kan dat?
Absoluut, graag weten wij dit van te voren voor een gepaste invulling van jouw avond.
8Is er ook muziek tijdens de pauzes?
Tijdens de pauze gaat het feest gewoon door en draaien wij indien naar wens jouw muziek af op onze installatie. Eigen DJ? Ook geen probleem!
9Hoeveel ruimte heeft de band nodig?
Wij hebben een minimale ruimte van 5 bij 3 nodig.
10Wat nemen jullie allemaal mee?
Wij zijn voorzien van eigen geluid en licht en alles wat we daaromheen nodig hebben. Een flinke aanhanger vol dus!
11Kunnen wij een keer komen luisteren?
Dat is uiteraard altijd mogelijk! Wij repeteren elke donderdagavond in onze oefenruimte in Ouderkerk aan de Amstel. Neem contact met Bandzoeker op om een afspraak te maken.